Workshop: omslagdoek of tas haken met Pollevie (Ellen Deckers)

Wanneer:
9 maart 2019 @ 10:30 – 15:30
2019-03-09T10:30:00+01:00
2019-03-09T15:30:00+01:00
Waar:
Twee Steekjes Los
Kruisstraat 9
8051 GD Hattem
Kosten:
€ 65,00
Contact:
Twee Steekjes Los
038-8531773

De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde haaksters. In beide gevallen moet je echter niet verwachten dat je in één dag een complete omslagdoek of tas af gaat krijgen. Je leert echter wel genoeg om het daarna zelf te kunnen. Ter ondersteuning  – na afloop van de dagworkshop – krijg je de complete #polleviewrap tutorial (zoals Ellen die ook op Etsy verkoopt) inclusief duidelijke instructie video’s mee om zelf thuis verder te kunnen. Zo gaat het iedereen lukken om een prachtige versierde omslagdoek/stola of tas te maken! Want dat is het doel van Pollevie: samen de wereld vrolijker inkleuren!

Misschien vind je het leuk om ervaringen van deelnemers te lezen. Tineke van het toonaangevende Breiclub.nl volgde een workshop en schreef er een blog over: Haken met Pollevie Het geeft je een goede indruk wat je kunt verwachten.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Prijs: € 65,00 per persoon, dit is inclusief:

  • Koffie/thee (en iets lekkers erbij)
  • Overheerlijke lunch
  • Originele en complete #polleviewrap tutorial (zoals te koop op Etsy), zodat je ook na afloop van de workshop nog ondersteuning hebt voor het maken van een prachtige stola of tas
  • Deskundige en enthousiaste begeleiding van Pollevie
  • Creativiteit en inspiratie

Graag zelf verschillende haaknaalden meenemen. De benodigde garens zijn tegen vergoeding in de winkel verkrijgbaar. Er is voor elk wat wils en meer dan genoeg op voorraad. Je kunt hierin je eigen keuzes maken. Mocht je een tas willen omhaken of pimpen, dat is ook mogelijk (graag wel even aangeven bij je aanmelding). De prijs van de tas is niet inbegrepen.