Nieuw bij Twee Steekjes Los: Inloopspreekuur haken/breien

Je wilt graag leren haken?

Je wilt graag leren breien?

Je hebt vragen over het patroon waarmee je bezig bent?

Dan ben je bij Twee Steekjes Los aan het goede adres! Vanaf donderdag 8 november a.s. start het inloopspreekuur haken/breien. 

Veel mensen kennen onze handwerkcafé’s op dinsdagmiddag, woensdagavond en vrijdagmiddag. Deze handwerkcafé’s zijn bedoeld om gezellig bij en met elkaar te zitten haken en breien onder het genot van een kop koffie of thee. Waar nodig helpen we elkaar, maar in principe werk je lekker aan je eigen project. Je kunt hier kosteloos aan deelnemen en je mag je eigen garen meenemen. Dit omdat het bij de handwerkcafé’s gaat om de verbinding en het samenzijn.

Maar we merken steeds vaker dat er tijdens de handwerkcafé’s ‘technische’ vragen worden gesteld die het doel van het handwerkcafé overstijgen, vragen die thuishoren in een workshop. Ook mogen we in de winkel steeds vaker klanten ontvangen die graag willen leren haken en/of breien.

Vandaar het inloopspreekuur!

Je kunt hier terecht om te starten met haken en/of breien en met vragen over basisvaardigheden (vragen over een patroon, het in elkaar zetten van je project, steekverhouding, enz.). Het is niet de bedoeling om meer gevorderde technieken te komen leren, zoals kabels breien, fair isle breien, sokken breien. Daarvoor vragen we je een workshop te volgen. Heb je na het volgen van de workshop nog vragen, ben je natuurlijk van harte welkom.

We vragen een bijdrage van € 5,00 per keer, waarbij je bij de eerste keer een leuk werkboekje van ons kado krijgt. Ook vragen we je garen te gebruiken wat bij Twee Steekjes Los gekocht is (voor het leren haken en/of breien gebruiken we Cotton 8 van Scheepjes en haaknaald/breinaalden nr. 3). Van tevoren opgeven is niet nodig.

Alles op een rijtje:

Wat: inloopspreekuur haken/breien

Waarom: om te leren haken en/of (continentaal) breien, vragen over basisvaardigheden

Wanneer: 1x per 2 (oneven) weken op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur

Wij vragen: een bijdrage van € 5,00 en aanschaf van garens in de winkel (haak- en breinaalden mag je zelf meenemen)

Je bent van harte welkom!