‘Kussen Pippa’ of ‘Kussen Olle’ haken met Handwerkjuffie

Wanneer:
22 juni 2019 @ 10:00 – 12:30
2019-06-22T10:00:00+02:00
2019-06-22T12:30:00+02:00
Waar:
Twee Steekjes Los
Kruisstraat 9
Hattem
Contact:
Twee Steekjes Los
038-8531773

‘Kussen Pippa’

In dit ontwerp herken je direct het Zweedse design. Strepen in heldere kleuren. Tijdloos en mooi door haar eenvoud.  En de structuur in de verschillende banen. Bijzonder is de fraaie franjerand.
In de workshop ‘Kussen Pippa’ maken we een tijdloze kussenhoes, geïnspireerd op de Zweedse geweven voddenkleden. De strepen zijn fraai aan te passen aan kleuren in jouw interieur. Kies telkens een andere basiskleur en maak een hele serie, allemaal passend bij elkaar.
Wat ga je leren?
> Patroon haken met 4 kleuren
> Patroon lezen
> Franjerand haken
> Haken met Scheepjes Softfun
Voor wie?
> Beginnende en gevorderde haaksters

‘Kussen Olle’

Grafische patronen in lichte kleuren. En inspiratie uit de natuur…Typisch Scandinavisch. In de donkere wintermaanden zorgen lichte tinten en eenvoudige patronen voor een lichtpuntje in de duisternis. Positieve energie!
In de workshop ‘Kussen Olle’ maken we een stijlvol woonaccessoire – een kussenhoes – van een bijzonder haakpatroon in slechts 3 kleuren. De brede randen geven een mooi accent en laten het patroon extra mooi tot zijn recht komen. Om de kussenhoes te kunnen wassen, wordt één kant gesloten met gehaakte knoopjes. Praktisch en fraai!
Wat ga je leren?
> Patroon haken met 2 kleuren
> Patroon lezen
> Knoopjes haken
> Hoe ontspannend de herhaling van een patroon haken is.
> Haken met Scheepjes Softfun
Voor wie?
> Beginnende en gevorderde haaksters

Je kiest welk kussen je wilt maken: Pippa of Olle
Tijdstip: 10.00 – 12.30 uur
Kosten: € 35,00 per persoon (inclusief begeleiding van Handwerkjuffie, patroon, koffie/thee en lekkers, veel gezelligheid en inspiratie. Exclusief garens en overige materialen, deze kunnen tijdens de workshop aangeschaft worden – als deelnemer ontvang je 10% korting op aanschaf van garens. Je neemt je eigen haaknaalden 3, 3.5 en 4 mee)

Geef je op via workshop@tweesteekjeslos.nl
Wanneer je je opgeeft voor deze workshop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

De workshop wordt gegeven door Handwerkjuffie