Workshop ‘Kabels en kleuren’ (De Amsterdamse Steek)

Wanneer:
26 oktober 2019 @ 15:00 – 17:00
2019-10-26T15:00:00+02:00
2019-10-26T17:00:00+02:00
Waar:
Twee Steekjes Los
Kruisstraat 9
Hattem
Contact:
Twee Steekjes Los
0388531773

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 10
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik. Het werk van de foto is van José van Egerschot.
Inspiratie: Aran eilanden (Ierland)
Techniek: Breien
Docent: Loret Karman
Inhoud:
Kabels die boven of onder langs kruisen. Hoe lees je een teltekening? Zijn er trucs om te tellen, waar je in het patroon bent? Kun je kabels suggereren zonder ze echt te breien? Meerdere kleuren gebruiken bij het breien van kabels ligt niet erg voor de hand, maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden? Dat komt allemaal aan bod in deze workshop. We adviseren welke garens, die in de winkel verkrijgbaar zijn, geschikt zijn om een dergelijke techniek mee te maken.
Niveau: Je moet wel recht en averecht kunnen breien. Geschikt om je kennis op te halen of om er eens mee te gaan beginnen.
Meenemen: Breinaalden 3½ en bijpassende kabelnaald, pen of potlood
Kosten: € 35,00 (inclusief hand-out en materialenpakket, koffie/thee en lekkers – als deelnemer ontvang je 10% korting op aanschaf van garens)
Wat krijg je?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de workshop, hand-out met notitiemogelijkheid, achtergrondinformatie over techniek en herkomst, een materialenpakket met voldoende garen om jouw proeflapje mee te maken en een uitgebeide instructie op papier, informatie om verder te studeren op de techniek, advies over garens die voor deze techniek geschikt zijn.

Opgeven kan via workshop@tweesteekjeslos.nl
Wanneer je je opgeeft voor deze workshop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden