Workshop ‘Logcabin’ (De Amsterdamse Steek) – nog 2 plekken

Wanneer:
26 oktober 2019 @ 12:30 – 14:30
2019-10-26T12:30:00+02:00
2019-10-26T14:30:00+02:00
Waar:
Twee Steekjes Los
Kruisstraat 9
Hattem
Contact:
Twee Steekjes Los
0388531773

Maximaal aantal deelnemers per workshop: 10
Er mag tijdens de workshops gefotografeerd worden voor eigen gebruik.
Inspiratie: Amish in de USA
Docent: Loret Karman
Techniek: Breien
Inhoud:
Terwijl je een geweldig kleurbreiwerk maakt, dat je eindeloos kunt aanvullen, gaat deze workshop vooral in op de basistechnieken. Maar dan niet voor beginnende breiers. We breien in deze les alleen ribbels en gaan helemaal in op finishing technieken: netjes aan- en afhechten, nieuwe kleuren aanhechten, draadjes afwerken, steken zo opnemen uit het breiwerk, dat het niet scheeftrekt en perfecte hoeken in het breiwerk maken. Alles leren over het ‘oor’, dat bij het afhechten van jouw breiwerk vaak ontstaat? Had je dat altijd allemaal al willen weten? Dan is deze workshop voor jou! We adviseren welke garens, die in de winkel verkrijgbaar zijn, geschikt zijn om een dergelijke techniek mee te maken. Deze techniek leent zich ook erg om van je restjes af te komen
Niveau: Je moet kunnen opzetten, afkanten en recht kunnen breien
Meenemen: Breinaalden 3½, pen of potlood
Kosten: € 35,00 (inclusief hand-out en materialenpakket, koffie/thee en lekkers – als deelnemer ontvang je 10% korting op aanschaf van garens)
Wat krijg je?
Uitgebreide instructie en advies tijdens de workshop, hand-out met notitiemogelijkheid, achtergrondinformatie over techniek en herkomst, een materialenpakket met voldoende garen in diverse kleuren om een logcabin te maken, die je later kunt uitbreiden en/of verwerken in een kussen, deken of plaid, een uitgebeide instructie op papier, informatie om verder te studeren op de techniek, advies over garens die voor deze techniek geschikt zijn, tips & trics voor de restverwerking van je garens.

Opgeven kan via workshop@tweesteekjeslos.nl
Wanneer je je opgeeft voor deze workshop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden