De Amsterdamse Steek komt naar Hattem!

Wat is de Amsterdamse Steek?

De Amsterdamse Steek is een initiatief van Loret Karman en Rita Huijink. De Amsterdamse Steek organiseert cursussen en workshops over breien en alles wat daarmee samenhangt zoals wol verven, materialenkennis achtergronden en geschiedenis van technieken. Daarnaast werken studenten van De Amsterdamse Steek samen met designers en modeontwerpers bij de realisatie van breiwerk.

Wat wil De Amsterdamse Steek?

De Amsterdamse Steek wil de kennis over het ambacht van breien proberen te behouden en te verdiepen. De techniek van handbreien bestaat al honderden jaren, maar dreigt vooral bij de jongere generatie verloren te gaan. De Amsterdamse Steek wil deze oude techniek ook verbinden met de hedendaagse ontwikkelingen in de mode. Zij willen steeds weer nieuwe, moderne invalshoeken betrekken bij ons werk en bestuderen.

Wij vinden het ontzettend leuk jullie te kunnen vertellen dat Loret Karman op zaterdag 26 oktober 2019 een drietal workshops komt geven bij Twee Steekjes Los! Wil jij je kennis van breitechnieken verbeteren? Of kennismaken met nieuwe manieren van breien? Of gewoon lekker een dag(deel) aan de slag gaan met jouw favoriete hobby?

Geef je dan op voor een (of meerdere)  workshops! Het belooft een geweldige dag te worden!