Nieuwbrief mei

Nieuws_brief_logo.jpg

Dit garen vinden wij de aandacht waard

We hebben een prachtig nieuw garen in de winkel: Lana Grossa Cashseta. Het is een licht en volumineus geblazen garen bestaande uit een exclusieve combinatie van kasjmier (cash), zijde (seta), polyamide en modal. Cashseta heeft een buisvormige structuur en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Het garen is onderdeel van de Linea Pura lijn van Lana Grossa, wat betekent dat het duurzaam is en geschikt is voor het breien en haken van zomerse modellen.

Agenda:

 • 11 mei 2019:
  Workshop zomerse lampionnetjes haken (moederdagtip! 😉)
 • 25 mei 2019:
  Kunstmarkt Hattem en Workshop schilder je eigen sokken.
 • 22 juni 2019:
  Workshop Handwerkjuffie

  • kussen Pippa of Olle haken
  • etui Molly&Mill (haakwerk borduren)

Workshops

Voor de zomer hebben we nog een paar leuke workshops op de agenda staan. Ondertussen zijn wij alweer bezig met de planning voor de herfst/winter. We hebben weer een aantal bijzondere workshops ingepland! José Dammers komt weer een dag bij ons, net als Ellen Deckers (Pollevie). Bovendien hebben we De Amsterdamse Steek bereid gevonden om 3 workshops op 1 dag bij ons te geven. Ook Rianne de Graaff (RiannesHaaksels) komt nog een dag bij ons voor haar prachtige tasjes. En uiteraard zullen we ook onze bekende sokken-van-teen-tot-boord avonden weer inplannen.

Klik hier om te kijken voor welke workshops al data bekend zijn en het al mogelijk is om je op te geven. Bij sommigen gaat het razend snel, dus weer er op tijd bij!

Nieuws:

 • We hebben een nieuw merk in de collectie: Lana Grossa
 • De nieuwe zomercollectie is binnengekomen
 • Er zijn veel prachtige, nieuwe patroonboeken binnengekomen

Moederdag-actie

Ter ere van moederdag hebben we iets leuks bedacht: koop een ‘cake’ en win er een voor je moeder, schoonmoeder, oma, tante, zusje of een andere moeder die je kent!

Koop je van 1 tot en met 12 mei a.s. een Whirl, Sunset, Jaipur Cake, Gomitolo Denim, Pappagallo, Spring Rainbow, Funny Rainbow of Funny Rainbow Star, dan maak je kans om nog eenzelfde ‘cake’ te winnen voor een moeder van jouw keuze. Vraag in de winkel naar de actie.
Op vrijdag 17 mei maken wij de winnaar bekend.

Twee Steekjes Los
Kruisstraat 9
8051 LX Hattem
038 – 853 17 73

www.tweesteekjeslos.nl
info@tweesteekjeslos.nl

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter