Vervolg-workshop José Dammers

Geen patronen, geen vaste toeren en veel experimenteren met vrije vormen en garens. Wil jij deze techniek van haken ook graag onder de knie krijgen geef je dan op voor deze dagworkshop ‘Free Form Crochet’ en we maken er een leerzame en gezellige dag van!

Bij Free Form Crochet (Vrije Vorm Haken) leef je je helemaal uit in je eigen creativiteit. Je gaat aan de slag met verschillende garens en patronen en creëert een uniek werkstuk. In principe haak je zonder regels: alles mag. Toch is het handig om een aantal basistechnieken onder de knie te krijgen om tot het mooiste resultaat te komen.

Heb je de workshop ‘Free Form Crochet’ al gevolgd, kun je tijdens deze workshop ook met het vervolg hierop aan de gang: ‘3D Coral Crochet’. Waar je eerder hebt geleerd ‘platte’ vormen te haken, ga je nu de lucht in! Dit vraagt weer om andere technieken, die José met haar bekende enthousiasme aan je leert.

José is als ontwerpster afgestudeerd aan de Amfi (Charles Montaigne) in textiele vormgeving en zal je de kunst van het Free Form-haken op een inspirerende wijze leren. Samen met Jose maak je voorafgaand aan de workshop een keuze maken uit materialen die jij in jouw creatie wilt gaan gebruiken.

Datum: zaterdag 7 september 2019

Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur

De kosten zijn € 65,00 per persoon; dit is inclusief koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch, en exclusief benodigde materialen. Je neemt je eigen haaknaalden mee. Als deelnemer van deze workshop ontvang je 10% korting op de aanschaf van garens in de winkel.

Het is wel belangrijk dat je de basistechnieken van het haken onder de knie hebt.

Geef je op via workshop@tweesteekjeslos.nl
Wanneer je je opgeeft voor deze workshop ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   

(de geplaatste foto’s zijn voorbeelden van wat je allemaal kunt maken met Free Form-haken, het zijn dus geen beloften dat je deze voorbeelden gaat maken tijdens de workshop)